INBALANS LIMBURG

copywriting, content marketing

WIE?

Met een divers team van professionals ervoor zorgen dat stress en burn-out klachten worden voorkomen of snel (én duurzaam) worden hersteld op de werkvloer, daar streeft InBalans Limburg naar. Met onder andere een psycholoog, diëtist, voedingsdeskundige, stress en burn-out coach, fysiotherapeut, beweegdeskundige en een vitaliteitscoach is een programma opgesteld, waarin je in twaalf weken op alle vlakken werkt aan duurzaam herstel. 

WAT?

Om deze kersverse en ambitieuze organisatie zichtbaar te maken in de omgeving en richting de doelgroep, heb ik een online campagne op LinkedIn uitgevoerd en gecoördineerd. Hierbij heb ik de verschillende targetdoelgroepen opgesteld, content voor de berichten gecreëerd en alle statistieken bijgehouden.

EN?

”Stories by BO heeft voor InBalans Limburg een LinkedIn campagne verzorgd en daar zijn we heel tevreden over. We hebben haar als een professioneel, kundig, oprecht en enthousiast persoon ervaren. Tijdens onze gesprekken wist ze, ondanks dat de inhoud van ons bedrijf nieuw voor haar was, snel tot de kern te komen. De teksten die ze naar aanleiding van onze gesprekken heeft geschreven, vatten precies samen waar ons bedrijf voor staat. Kortom: we zijn heel tevreden over de kwaliteit van haar werk en de zeer prettige samenwerking!”

Nadine Jongen, mede-eigenaar InBalans Limburg