CUSTOBO

copywriting, content branding, content marketing, strategisch meedenken

WIE?

Custobo staat voor customized onboarding. Oftewel, nieuwe medewerkers zo goed mogelijk laten landen in de organisatie. Maar eigenlijk doen ze veel meer dan dat. Met de creatieve sprints, diensten en producten streeft Custobo bij haar klanten voortdurend naar het aan boord houden van de medewerkers. Dit door ze bevlogen en gemotiveerde ambassadeurs te maken. En hoe Custobo dit dan doet? Dat gaat van het ontwikkelen van een speciale onboardingapp tot het opzetten van mentorprogramma’s. Met creativiteit en energie altijd centraal.

WAT?

Ik maak al lange tijd deel uit van het creatieve team binnen Custobo, waarbij ik al veel mooie dingen heb mogen creëren. De oplossingen die Custobo levert aan de klant, heeft namelijk altijd wel een tekst nodig. Denk aan apps, intranet, welkomstboxen, handleidingen, welkomstvideo’s en nog talloze andere creatieve producten.

Daarnaast ben ik ook sparringspartner van Custobo. Ik denk mee over de strategische communicatieboodschap van het bedrijf, ben betrokken bij vernieuwingen op de website, creëer referentiecases en schrijf blogs. Oh, en ik zorg altijd voor goede cappuccino.