A-PRIORI

copywriting

WIE?

Sander is geen doorsnee personal coach. Met zijn bedrijf A-priori in coaching en mentoring helpt hij professionals om samen de volgende stap te maken en om uit die vastgeroeste vicieuze cirkel te komen. Het vinden van die volgende stap, oftewel de Kick in Life, staat voorop in alle sessies met deze energieke coach.

WAT?

Voor de nieuwe website van A-priori heb ik alle webteksten geschreven, meegedacht in de structuur en passende beelden verzameld. Daarnaast help ik Sander met enige regelmaat bij het schrijven van overige teksten, zoals online en offline flyers.

De website van A-priori is ontwikkeld door Facemakers.

EN?

”Bo schrijft geregeld teksten voor ons (brochures, website, etc). Het is elke keer weer een fijne samenwerking, ze reageert snel en levert snel op! Na een kort informeel vraaggesprek heeft ze scherp voor ogen wat de bedoeling is en wat we willen communiceren. De teksten die daar uit voortkomen zijn altijd helder en verfrissend geformuleerd! Ondanks dat je zelf waarschijnlijk een prima tekst kunt schrijven, bevestigt zij telkens dat dit toch een vak apart is: Aanrader!”

Sander van der Sleen, Eigenaar A-priori